miercuri, 25 martie 2009

Primul post...

Decizia de a-mi face un blog a fost una care a venit foarte greu.
M-am gandit ca o sa imi fac un blog atunci cand am destul de multe chestii de spus si de impartasit celorlalti.
Imi doresc ca acest blog sa nu fie un jurnal intim pentru ca niciodata nu mi-au placut jurnalele si niciodata nu i-am inteles pe deplin pe oamenii care isi scriu jurnal (dar poate aceasta intelegere vine o data cu experienta :), nu stiu exact).
Alegerea unui nume pentru blog nu a fost una grea pentru ca in acest moment consider ca cel mai puternic brand pentru mine este chiar propriul meu nume. De asta blogul meu imi poarta numele.
Imi doresc ca blogul sa fie ceva care sa ma reprezinte, care sa exprime exact ceea ce simt si ceea ce sunt o persoana cand vesela cand trista, o optimista si o pesimista, un bulgare de energie si uneori o mare de lene si nepasare.
Imi doresc ca atunci cand prietenii citesc cele cateva randuri pe care le scriu sa poata spune "Da, aceasta este cu adevarat Codruta!" sau in functie de prieten "micuta Codruta", "aia mica" sau "Coco" pur si simplu.

9 comentarii:

  1. :) Primul meu comentariu pe un blog. hihihi :D

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte interesant :)si blogul si ideea in sine de a-ti face un blog :D
    sper sa postezi cat mai multe chestii "amalgamate" :)))puup..Georgiana Stepanschi

    RăspundețiȘtergere
  3. Micuta Codruta, ma bucur sa te vad si sa te citesc. Sunt convinsa ca n-o sa ma dezamagesti si o sa bati campii extremist si radical cum numai tu stii :-)
    Mare drag de tine mi-e!

    RăspundețiȘtergere
  4. hey there lil'coco :P nice entry entry

    RăspundețiȘtergere
  5. eu cred k u ai multe de spus ... in felul tau caracteristic, foarte direct...
    bv coco

    RăspundețiȘtergere
  6. esti o persoana care are multe de spus si experientele acumulate si viitoare merita sa fie impartasite;ma bucur pentru tine, felicitari pentru aceasta idee si iti urez succes in "mica afacere".

    RăspundețiȘtergere
  7. Așa cum am avut încredere în tine că o să faci treabă bună într-o anumită situație, tot așa sunt convinsă și acum că o să ai un blog pe care o să găsesc mereu ceva de citit! Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  8. bun venit in blogosfera,draguta!

    RăspundețiȘtergere