luni, 8 februarie 2010

Reintalnire cu fetele...

Ieri a avut loc marea reintalnire. Pe o vreme de-ti era mila sa scoti un caine afara am plecat spre Alexandra. Urma ca la ea sa ne vedem cu toatele adica eu, Cristinica, Oana si Alexandra.
Nu ne-am mai vazut cu toatele de vre-o doi ani, eu cel putin nu ma mai vazusem cu Alexandra de doi ani, timp in care vietile amandurora s-au schimbat foarte mult.
Pana la urma ne-am prezentat la intalnirea din noul apartament al Alexandrei eu si Cristina, a si era sa uit laptopul Cristinei, ca ea acu este freelancer si umbla cu munca dupa ea :).
Sa povestesc pe rand elementele unei intalniri reusite.
Ne-am vazut la ora 17:00 in casutza noua a Alexandrei. Are un apartament superb pe Ion Mihalache, la bulivard, vorba lui Caragiale,acesta este Alexandra's stile: cu mici decoratiuni si lumanarele, cu carti de sociologie, antropologie, jurnalism, presa si cu reviste mondene.

Alexandra ne-a asteptat cu mancarica buna special facuta pentru noi, si in special pentru Cristinica, adica vegetarian. Noroc ca mancasem la mama soacra :))...asa ca nu eram foarte flamanda oricum mancarea a fost foarte buna.
Discutiile cu fetele m-au facut sa inteleg ca anul care a trecut 2009 a fost un an al schimbarilor, al revolutiei si lucrurilor pe dos pentru toata lumea nu numai pentru mine.

Am plecat de la Alexandra pe la ora 22:00 cu gandul ca o sa ne reintalnim cat mai curand sa ne povesteasca cum a fost la Festivalul de film de la Berlin si sa ne mai povestim cate si mai cate. Am plecat cu un taxi, ca na...daca printesa Alexandra locuieste la bulivard a putur birjarul sa ne ia de acolo.

A fost o intalnire reusita in urma careia mi-am dat seama ca in viata ai langa tine cativa oameni pe care te poti baza tot timpul si indiferent de lucrurile care se intampla viata te aduce impreuna cu acestia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu