miercuri, 3 februarie 2010

Bucatarie si bucatareala sau cofetarie sau cofetareala...

Nu stiu exact daca exista termenul de "cofetareala" ... ma gandeam ca daca atunci cand facem mancare spunem ca "bucatarim" poate exista si termenul de "coferarim".

Poate pare ciudat ca imi pus astfel de intrebari tocmai eu careia ii place sa faca mancare dar nu face :)), nu stiu de ce...poate nu am starea necesara. :))
Ieri seara vorbeam cu o prietena care s-a apucat de "cofetarit" si s-a apucat serios de asta chiar "industrial" adica mai simplu la comanda. Am vazut pe blogul ei niste torturi superbe si cred ca sunt si foarte bune. Ceea ce stiu cu siguranta despre torturile pe care le face Oana, ca asa o cheama pe prietena, este faptul ca ele sunt facute exclusiv din ingrediente naturale.

Daca sunteti interesati de tortuletele Oanei si doriti sa comandati o puteti gasi pe blogul http://oanascakes.blogspot.com/.

Ma bucur tare mult care cate o prietena reuseste sa faca "o mica afacere" daca pot sa-i zic asa. Ea pana acum facea torturi pro bono pentru prieteni iar ideea sa vanda din ele a venit cu mult dupa.

Oana te felicit pentru curajul tau si multa bafta in ceea ce vrei sa faci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu